Har du en forespørgsel på en livestreaming- eller storskærmsproduktion? Vi har produceret livestreaming for Journalistforbundet, Årets Reumert/Bikubenfonden (i samarbejde med Made by Us), Danish Beauty Awards, Teknologisk Institut, fra Copenhagen Jazz Festival m.m. Vi tilbyder også digital messeskiltning*, så du får fat i kunderne på messen. 

* Genererer et gennemsnitligt øget salg på 31,8 %, ved promovering af produkt. Ifølge Digital Signage Statistic 

Livestreaming og storskærm

Vores hovedprodukt er livestreaming. Her er mulighed for både at tænke i ren markedsføring eller blot en storskærmsproduktion. Vi har kontakt til aktører med storskærme. Der findes forøvrigt tung dokumentation for effekten af live video på nettet. Spørg os om dette, så vil vi fremsende factsheets til dig.

Digital skiltning

Udnyt digital skiltnings uomtvistelige salgsresultater på din næste messe. Tilpas fx playlister til dit publikum på messen. Bestil senest 2 dage før messen for produktion af spots. Også mulighed for at leje i mere end 2 dage. Kontakt os på 2424 3140 eller mark@futurelinemedia.dk 

OBS! Nu også inkl. en opdaterbar spot, hvor du kan opdatere et ubegrænset antal gange under hele messen. Tjenesten udbydes pt. kun i hovedstadsområdet og dele af Sjælland. Se video her. Begrænset antal udlejningssystemer og internetnetadgang kræves for opdateringsfunktionalitet. Router med mobilt bredbånd kan lejes med for et mindre tillæg om ønskeligt.

Videoproduktion

Der findes et utal af undersøgelser og research, der underbygger vigtigheden af at bruge video i sin markedsføring. Om det drejer sig om præsentation af et nyt produkt eller en firmaprofil. Vi har lavet mange typer videoer lige fra informationsfilm til reportagevideoer. Tag kontakt, så finder vi det rette format til dig.

teknologisk logo

Livestreaming-produktion/ storskærm

9Vores hovedprodukt er livestreaming og produktion af levende billeder direkte til nettet, Youtube, Facebook og måske en storskærm i jeres konferencesal eller koncertarena. Vi samarbejder også med professionelle leverandører af storskærmsløsninger. 
Priser fra 9 995 kr

Digital skiltning

Digital Signage – eller i daglig tale digital skiltning – er et effektivt værktøj til at skabe stopeffekt og salg. Brug det i butiksvinduet, i restauranten. Eller som digitalt reklameskilt på din messestand, hvor det vil være en optimal reklameplakat for dit firmas produkter og branding.

Videoproduktion

Professionel videoproduktion er et nøgleprodukt, hvis du vil skabe en fortælling om dit firma og hvad I står for. Desuden er det mange gange blevet underbygget med store undersøgelser, at brugere bliver op til 3 gange så lang tid på sider med video i forhold til sider uden. Hvorfor gå glip af denne mulighed? Priser fra 4 995 kr

Online Marketing

Vi kan hjælpe dig med både SEO, Google Ads og Facebook-annoncering. En vigtig markedsplads, når dine tjenester og produkter skal afsættes og gøres kendt for en bredere skare. Vi kan også hjælpe dig med tekst til dine brochurer og websider.

WordPress webdesign

Når det gælder webdesign indenfor WordPress-miljøet er mulighederne næsten uanede. Tag kontakt og lad os hjælpe dig. Se blandt andet denne dygtige yoga-instruktør, som vi har hjulpet med en ny hjemmeside i wordpress-regi. Eller denne bar i indre København. Vi designer også websider til bogudgivelser eller hvad med denne dygtige filminstruktør, som er Robert-nomineret for sin kortfilm. flere har onlineshop indbygget.

Rådgivning

Vi rådgiver dig gerne indenfor vores kompetenceområder. Det kan ofte være vanskeligt, at vide, hvor man skal begynde og slutte, når en kampagne skal sættes i søen. Vi giver gerne en kop kaffe og taler om jeres behov. Helt uforpligtende og naturligvis uden beregning for dig og dit firma.. Klik på kontakt-knappen herunder og send os en mail. Eller endnu hurtigere; ring på 24 24 31 40, så vi kan give dig vores råd om dit næste salgs- eller markedsføringstiltag.

SPØRGSMÅL? SEND OS EN BESKED


    Futureline Media ApS

    Tingvej 17, st, 2300 København S

    Scroll to Top