TELEPROMPTER giver bedre kontakt med brugerne

Teleprompteren kommer fra USA og revolutionerede i sin tid TV-produktionen, med dens manuskript løbende henover, for seeren, usynlige skærm. Den bliver også med fordel brugt mange andre steder end til nyhedsudsendelser. Fx. i informationsfilm, how-to videoer og meget mere.

Klik på kameraet herunder, for at se eksempel på video med telepromter. Alt lige fra en meget kort video tilpasset et liveshow (Danish Beauty Awards) til profilvideoer med eller uden drone.

Klik på billedet for at se flere videoer.

Giv perspektiv ovenfra

Dronefilmning

Har man har et projekt på landjorden man gerne vil vise i sin helhed, er droneoptagelser sagen. Jeg er certificeret dronefører og gør brug af professionel drone, som da Tscherning i samarbejde med en række partnere skulle klargøre Papirøen i Københavns Havn til en ny æra. Se filmen her.

Motion Graphics og livestreaming

'Brand' din produktion

brug af grafik i livestreaming

Den grafiske del af en produktion sætter brandet og er med til at skabe en bedre brugeroplevelse. Eksemplet til højre er produceret i After Effects til Årets Reumert 2018, som hvert år havde sin egen stil. I 2017 var det mere fest og farver, som lagde sig op ad scenografien. Eller som i 2018, hvor det var et mere stilfuldt setup. Reumert-prisuddelingen blev livestreamet begge år direkte fra Skuespilhuset, som jeg var med til at producere i samarbejde med en partner.

Skab en tilpasset oplevelse

brug af greenscreen

Brug af greenscreen er udbredt i tv- og videoproduktion. Alt lige fra vejret over musikvideoer til undervisning og interviewsituationer. Videoen viser eksempel på, hvordan man kan forandre et helt simpelt miljø til en mættet og spændende oplevelse for brugeren. Filmen er brugt i forbindelse med promovering af et cover-band.

  • STX Samfundsfaglig
  • Grafiker, design, faguddannet, 4 år
0
års erfaring i videoproduktion. Tilrettelæggelse, klip/redigering, color grading og motion graphics
  • Certificeret på New York University i 2009

  • Dramaturgi og redigeringsteknik i 2013 på DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Emdrup.

  • Dronecertificeret, Mydroneacademy, 2017
  • Akademimodul i kommunikation 2018 på Ledernes KompetenceCenter

  • Akademimodul i Online markedsføring i 2017 hos Bigum&Co

kontaktinfo

Scroll to Top